1 juli 2002 de start BNC vloerenbedrijf

Na meer dan 8 jaar ervaring te hebben opgedaan in verschillende firma ‘s waar men vloer- en chapewerken deed vonden we het tijd onze kennis zelf met de wereld te delen. BNC Vloerenbedrijf werd geboren!
We begonnen met een aanhanger achter de wagen waar we al de spullen die nodig waren voor het plaatsen van vloer en tegels in vervoerden naar de werf.

Omdat steeds meer mensen ons vroegen om ook de chapewerken mee uit te voeren besloten we het totaalpakket te gaan aanbieden en kochten we drie maanden nadat onze zaak van start was gegaan onze eerste kleine chape aanhangwagen.
Een jaar later volgde, omdat we ons werk niet meer voltooid kregen onze eerste tweedehandse automatische chape oplegger en vier jaar later stonden we helemaal in het nieuw met een chape oplegger die voor dit land een prototype was.

Nu zijn we ondertussen 15 jaar bezig en helpen we iedereen nog steeds met veel plezier verder met het verwezenlijken van hun project! Zowel voor u grote als kleine projecten, als voor u renovatie of u nieuwbouwwoning. Wenst u enkel isolatie of chape of vloer het kan allemaal alsook het volledige pakket. De keuze ligt volledig bij u!

Wenst u een offerte te bekomen bel of mail ons gerust en wij zullen u deze zo spoedig mogelijk bezorgen!

Hebt u graag dat wij eens ter plaatse komen kijken? Geen probleem! Bel of mail ons vandaag nog om u afspraak vast te leggen!