Thermische isolatie

Zoals gezegd plaatsen wij u volledige vloeropbouw. Hierbij hoort ook isolatie. Wij bieden binnen onze firma 3 soorten thermische isolatie aan.

  • Isobol is een isolatie die wij met onze oplegger ter plaatse aanmaken en bij zeer grote oppervlaktes met met een vloeiwagen. Deze isolatie bestaat uit EPS korrels vermengd met cement en een vloeistof die ervoor zorgt dat de massa luchtig wordt. Dit zorgt dan voor een optimale isolatie. U kan deze isolatie ook zonder probleem gebruiken voor u vloerverwarming op te plaatsen.
  • Gespoten PUR is één van de meest populaire en bekende isolaties. Deze isolatie plaatsen wij echter niet zelf. Wij werken hiervoor al jaren samen met dezelfde firma. Deze isolatie is ook geschikt om vloerverwarming op te plaatsen.
  • Harde platen worden weer meer en meer voorgeschreven door architecten. Dit omdat deze steeds een constante druksterkte en isolatiewaarde kunnen garanderen. Om deze te kunnen plaatsen is het echter wel noodzakelijk om een uitvulchape te plaatsen om de ondergrond glad te maken. Voldoende vloeropbouw is hier dus aangewezen. Ook hier kan u perfect een vloerverwarmingssysteem op bevestigen.

Akoestische isolatie

Naast thermische isolatie is er ook akoestische isolatie. Deze wordt voornamelijk in appartementen gebruikt om het geluid naar de onderburen te beperken. Ook hier zijn verschillende types in. Indien nodig verschaffen wij u hiervoor graag informatie.